Стоматолог Д-р Мирчевска

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Стоматологичният кабинет ще работи без промяна на работното време, независимо от създалите се обстоятелства!

Индивидуялният подход и професионално отношение към пациента е водещото мото за работата в кабинета, което ще направи Вашето посещение спокойно и приятно. Заповядайте в кабинета на Д-р Мирчевска, за да станете част от нейните приятели!

За мен

Д-р Юлияна Мирчевска

Д-р Юлияна Мирчевска завършва дентална медицина със степен "Магистър по стоматология" във ВМИ - гр. София през 1990 година.

След това започва работа в поливалентното отделение на Стоматологична поликлиника в гр. Враца.

През 2002 година, д-р Мирчевска отваря свой собствен стоматологичен кабинет, в който работи и до днес. Във връзка със стремежа си да осигури перфектното лечение за своите пациенти, д-р Мирчевска посещава курсове и форуми за следдипломна квалификация.

Img

Златни съвети за здрави зъби

Консумирането на твърда храна избягването на сладкото и редовното миене на зъбите гарантира перфектна усмивка. Близо 70% от българите не полагат дори елементарни грижи за зъбите си, сочи статистиката. А върху тяхното здраве влияние оказва не само храната която приемаме, но и съставът на въздуха, работата на вътрешните органи дори и компютърното излъчване. Съществуват няколко прости правила за грижите за зъбите, които могат да намалят стоматологичните проблеми.

Почиствайте редовно зъбния камък. По състоянието на венците и на лигавицата на устата може да се съди за здравето на организма като цяло. Използвайте флуорни продукти. Флуорът е необходим не само на развиващите се зъби, но и на зрелите. Той поддържа здравината им и ги предпазва от кариес.

Водите за уста и пастите за зъби при децата и някои рискови групи-диабетици тежко болни и др. не са достатъчни, затова се налага допълнителен прием на флуор под формата на таблетки и гелове.

Тютюнопушенето е фактор за лошата усмивка. Освен че увеличава многократно риска от гингивит, пародонтоза и кариеси, тютюневите продукти оцветяват зъбите и водят до неприятен дъх в устата.

И не на последно място редовните профилактични прегледи са задължителни. Зъболекарят препоръчва през определен период от време посещенията в зависимост от голям брой фактори - лична хигиена, здравословно състояние, наличие на мостове коронки вредни навици тютюнопушене, гингивити и др.

Когато имаме здрави зъби може да се разчита и на здрав организъм.